Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ 3!

Наш футболист се нуждае от спешна трансплантация на костен мозък, като донор ще бъде неговият брат, разбра БЛИЦ.

24-годишният Мартин Газиев вече половин година лежи в Александровска болница в очакване на животоспасяващата операция.
3_32.jpg
Марто страда от рядко срещана болест – апластична анемия. Тя уврежда костния мозък и e животозастрашаваща. За да бъде спряна болестта, Газиев се нуждае от спешна трансплантация на костен мозък в чужбина. Донор на костен мозък ще бъде неговият брат. Сумата за операцията обаче е непосилна за семейството и близките на момчето. Родителите на Мартин и приятелите му предварително благодарят на всички, готови да подадат ръка и да помогнат с каквото могат.

Газиев е играл в родния си Пирин (ГД) и Локомотив (Пловдив). През есента на 2011-а той направи страхотен полусезон с фланелката на тима от Гоце Делчев и в началото на февруари тази година премина в Работнички (Скопие). За македонския гранд Марто изигра няколко мача и се оказа, че е болен от рядко срещаната болест, което наложи завръщането му в България.

Марто разбира за коварната болест, след като колабира по време на футболен мач.

"Независимо, колко е тежко и трудно, аз ще продължа да следвам своите цели и мечти!", гласи една от последните публикации на Мартин Газиев в социалната мрежа "Фейсбук".

"Имал съм мечти, имал съм, и имам трудни моменти. Но ще преодолея трудностите заради мечтите си!", е друг от коментарите на Марто. 

Всеки, желаещ да помогне, може да го направи чрез дарение на тази сметка:

Мартин Велизаров Газиев
Сметка: 04/0000000002024402
Валута: BGN
IBAN BG69STSA93000002024402
BIC STSABGSF