Крилото на Лудогорец Михаил Александров заяви при завръщането от лагера в Австрия, че новият треньор Бруно Рибейро желае от футболистите си да мачкат съперниците.

"Има поводи за оптимизъм, защо да няма? Играхме доста сериозни контроли. Лошото беше, че последната не можахме да я завършим заради пороя. Но пък едно полувреме срещу такъв класен съперник като Зенит и равен резултат е едно добро постижение", каза Александров.

"Не ме притесняват резултатите от срещите с Локомотив (Москва) и Спарта (Прага), имайки предвид какви футболисти играят в тези отбори. Не бяхме напълно готови. Смятам, че не трябва да се правят някакви трагедии. Гледаме да запазим колектива. Останали сме доста момчета от миналата година. Мисля, че ще стават нещата. Допадат ни новите изисквания на треньора. След като той желае атакуващ футбол от нас, футбол с който да печелим и да мачкаме противниците, смятам, смятам, че това ни удовлетворява. Все още не сме разузнали толкова добре Милсами. Трябва да подходим сериозно", добави националът.

Както е известно, Лудогорец стартира в Шампионска лига на 14 юли (вторник) от 20:45 часа на "Лудогорец Арена".

БЪЛГАРСКО УЧАСТИЕ В ЕВРОТУРНИРИТЕ - СЕЗОН 2015/16

"А" ГРУПА - ПРОГРАМАТА ЗА СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015