Главният мениджър на Левски Асен Букарев сподели, че клубът е инвестирал сериозни суми за всички нови попълнения тази зима. „Сините” подсилиха състава си с шестима нови играчи.

„За конкретни суми няма да говоря, но за всички тях са вадени пари. Отборът на Левски е вадил сериозни суми за всички тях. Търсим от много време играчи, бяха ни предложили много такива. Няма да крием, че искахме двама играчи, при които обаче нещата не се получиха. Единият беше нападател, много бързо крило”, разкри Букарев пред „Диема Спорт”.

„Щастливи сме, че тези играчи успяха да дойдат в Левски и искрено се надявам, че те ще вдигнат нивото на колектива и отбора. Щом сме на трето място, явно нещо не върви Надявам се да сме направили правилните избори. Знаехме, че трябва да вкараме свежа кръв в отбора. Търсихме по-млади футболисти, които да останат по-дълги години. Няма гаранция за нито един, че ще се адаптира. Надяваме се това да е така. Ще направим всичко възможно новите да се адаптират най-бързо към условията, шампионата и обстановката”, допълни мениджърът.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА 
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ - ТРАНСФЕРИ И ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018