Новият старши треньор на Славия Асен Букарев заяви, че неговата визия за отбора и тази на президента Венцислав Стефанов съвпадат и двамата вече работят по селекцията за следващия сезон.

„В много отношения визията и разбиранията ни с г-н Стефанов съвпадат. Доста хора напускат отбора и със сигурност ще търсим нови. При всички положения повечето от тях ще се присъединят в движение. Ситуацията у нас сега е сложна“, отбеляза специалистът.

„Готов съм да водя Славия и да се борим с всичко. Ясно ми е какво намеквате. Знам, че първенството ни има доста кусури. Вярвам, че ще се справим“, допълни той за предаването „Зона Спорт“ по bTV.

„Обичам резултатния футбол и ако трябва да съм безкрайно точен – печелившия футбол. Славия винаги има потенциал за много, зависи как ще го развием. Не почваме с гръмки обещания за много, ще дадем шанс на младите и на всички останали. Ако първенството ще се дели на две половини, ще се целим в първата.“

„Бих каза на феновете да се радват на отбора и да го подкрепят. В България има много слависти, които трябва да преодолеят разочарованието. Ние ще се постараем да дадем всичко от себе си“, обеща Букарев.