Съблекалнята на „Левски“ се пука по шевовете от напрежение. „Сините“ футболисти са във война със спортния директор Наско Сираков, пише „Меридиан Мач“. Играчите са бесни от постоянните критики на директора. Сираков атакува след всеки мач класата на играчите, а отделно от това постоянно говори, че отборът се нуждае от много нови попълнения. „Изказванията на Сираков предизвикват много напрежение в нас футболистите. Как да играем спокойно и да покажем възможностите си, когато постоянно се плюе и ни търси заместници. Едва ли има клуб в световен мащаб, в който да се работи по този начин. Всички в отбора сме на мнение, че това е тотален непрофесионализъм“, обяви играч, пожелал анонимност.

Победата над Черноморец с 3:1 в никакъв случай няма да потуши напрежението в отбора, което бетонира краката на играчите. Дори напротив. Наско Сираков отново атакува, а този път един от потърпевшите не издържа и му отговори. „Има напрежение в „Левски“, смятам, че футболистите на „Левски“ са най-добрите. Не забравяйте, че отборът ни се гради в движение. Нормално е това напрежение да окаже влияние върху играта и резултатите“, заяви Мирослав Иванов.

От „Герена“ разкриват, че част от футболистите вече са се оплаквали от Наско Сираков на останалите шефове – Тодор Батков, Иво Тонев и Христо Йовов. Двама от тримата са застанали твърдо зад футболистите във войната с директора. Очаква се през седмицата да има сбирка на ръководството, за да бъде разрешена кризата в отбора./БЛИЦ