Наско Сираков отправи критики въпреки победата с 3:1 срещу Черноморец в Бургас. Мирослав Иванов вкара в 6-ата минута, Фонсека изравни, а Бруно Оливейра от състава на домакините си отбеляза автогол за 2:1 в полза на “сините”. Гари Родригес реализира за 3:1 през втората част.

“Хареса ми това, че победихме. Няма друго чак толкова за харесване. Ние трябваше да решим мача до 20-ата минута. Като най-елементарен отбор върнахме Черноморец в мача и можеше сами да си направим проблеми. Хубаво е, че спечелихме три точки. Не мога да бъда доволен от прекаленото изпускане на положения. На Цецо положението през първото полувреме - трябваше да бъде по-концентриране. Имахме прекалено много ситуации, които пропиляхме с лека ръка”, критикува Наско Сираков след двубоя.

На въпрос, как са се справили новите попълнения горан Блажевич и Ларсен Туре, Сираков отговори: “Мисля, че все още са далеч от нивото, което очаквам от тях. И двамата обаче са футболисти с качества, които да помогнат за “Левски”.”

На въпрос, това глътка въздух ли е за “Левски”, шефът коментира: “За нас всеки успех в този момент е глътка въздух и то живителен, няма какво да се заблуждаваме.”/БЛИЦ