Вратарят на ЦСКА Густаво Бусато заяви, че се чувства горд да бъде капитан на отбора. Той вярва, че е назрял моментът "армейците" да се върнат там, където им е мястото.

"Когато се направи смяна на треньор, значи нещата не вървят добре. Играли сме няколко пъти срещу отборите на Александър Томаш. Навсякъде той е вършил много добра работа. Сега е при нас. Смятам, че е дошъл моментът ЦСКА да се върне на мястото, на което трябва да бъде. За мен е голяма гордост да бъда капитан на ЦСКА. Аз съм тук от шест години и мисля, че съм заслужил да нося лентата. Старши треньорът решава кой ще бъде капитан. Готов съм да водя ЦСКА, защото отборът винаги се бори да бъде шампион и ще се опитаме да го направим", сподели Бусато на пресконференция преди двубоя на "червените" с Черно море във Варна.

"Както е казал старши треньорът, ние сме много добър екип. Треньорът винаги ни казва, че трябва да имаме отбор, а не добри индивидуалисти. Ако излезем срещу Черно море като семейство, имаме голям шанс да победим. Ще трябва да се борим много, защото Черно море е добър отбор. Уверен съм, че ще постигнем добър резултат във Варна", каза още бразилецът.

"Когато казвам "ЦСКА" винаги се насълзявам. Този клуб промени живота ми и този на моето семейство. Когато дойдох тук, дадох дума, че ще се скъсам от работа, за да дам всичко от себе си за отбора. Трябва всички да осъзнаем какво означава ЦСКА в България. Ние сме най-добрият отбор с най-добрите фенове", допълни Бусато.