Левски почти е договорил холандският ляв халф Андвеле Слори, който през пролетта е играл за английския Уест Бромич в Чемпиъншип, пише в. “Меридиан Мач”.
 
Преди да бъде премине при “дроздовете” през зимата, Слори в продължение на три години носеше екипа на Фейенорд. Вчера БЛИЦ ви информира, че в Левски чакат холандско попълнение, което е играло в гранда от Ротердам.
 
Престоят му на “Де Кайп” не започва по най-добрия начин, тъй като още в един от първите си мачове чупи метатарзална кост. Това е само част от поредицата контузии, които го спохождат. За капак на подготвителния лагер на тима през 2009 г. се сбива със съотборника си Карим ел Ахмади.
 
Това прелива чашата и той е замразен на пейката. В началото на тази година е закупен от английския Уест Бромич, но след като започва като титуляр една един от шестте си мача за клуба, той е освободен.

Халфът трябва да пристигне в София до два дни. Тъй като свободен агент подобно на привлечения вече негов сънародник Сержиньо Грийн, ще бъдат платени само комисионни на неговите мениджъри.
 
Любопитното е, че Андвеле Слори има два мача за националния отбор на Холандия. Участията на халфа с фланелката на “лалетата” са в контролните срещи с Южна Корея и Тайланд по времето, когато начело на тима бе Марко ван Бастен./БЛИЦ