Председателят на сдружението „ЦСКА Завинаги” Александър Чакмаков опроверга информацията, че са водени преговори с норвежката компания "Теленор" с цел осигуряване на спонсорство на клуба. Въпросната фирма е собственик на мобилния оператор, който имаше договор с червените през миналия сезон. Чакмаков говори и по оперативните въпроси, свързани с работата на "ЦСКА Завинаги".

"Аз и сдружението не сме преговаряли с Теленор". Ако член на УС или учредител на дружеството е направил личен контакт, до мен не е стигнала подобна информация. Смятам, че тази информация не е вярна. Нямам представа също дали от самия клуб са водили преговори в тази насока", заяви Чакмаков пред Тема Спорт".

"Първият терен за ДЮШ е готов. Тревата е положена, има малки довършителни неща. Игрището обаче вече може да се използва, завършено е на 99 процента. Сдружението е готово да направи протокол с футболния клуб и да предостави информация в Министерството на спорта за завършването на този проект. Есемескампанията се развива добре, към 10 декември има пуснати около 13 хиляди съобщения. Всеки фен може да си купи една седалка, като изпрати 8 есемеса. Това е стойността на едно място. Членовете на сдружението вече са близо 300. Приоритет сега ни е изграждането на съблекалните за гостите и за юношите. Не сме се срещнали с Домусчиев все още", каза Чакмаков.