Новият треньор на Етър Калоян Чакъров обяви щаба си, който на практика е без промяна. Помощници ще му бъдат Илиян Киряков и Борислав Евтимов, а треньор на вратарите - Румен Данков. Последният е в момента в чужбина и до връщането му с вратарите ще работи Румен Русев.

"Поставяме начало на един път, надявам се - правилният път. С голям ентусизасъм, с желание от мен и екипа, от г-н Нанков и на всички футболисти да направим така, че публиката да е доволна и да играем футбол, който е печеливш и носи успехи. Всички играчи от миналата година са тук, освен Благо Ангелов, който е с операция от херния, и Мариян Блажев, който не е поканен", коментира пред sport-vt Калоян Чакъров.

"Новите попълнения са Иван Петков от Калиакра и Николай Петров, който идва от Локомотив (Горна Оряховица). Това са хората, които са част от проекта и от моята концепция. Искам да дам възможност на всички футболисти и когото преценя, че няма да ползвам, ще му бъде даден шанс да продължи кариерата си на друго място. Като преценя възможностите на сегашните момчета, ще търся контакти и с нови имена. Ще тренираме в Самоводене. Теренът в Дебелец не е в добро състояние заради потопа и ще трябва шефовете да се договорят с ръководството в Дебелец. В щаба ми влизат Илиян Киряков и Борислав Евтимов като мои помощници и Румен Данков треньор на вратарите. Поетапно в тренировъчния процес ще участват всички треньори в школата, за да видят организацията на работа”, заяви преди първата тренировка Чакъров.