Собственикът на Септември (София) Румен Чандъров продължава да е огорчен от ощетяването на клуба му след решението на БФС - да прекрати сезона във Втора лига. Както е известно, автоматичната промоция за елита е за ЦСКА 1948, а Септември завърши втори и ще трябва да премине през бараж. 

"Няма как да ми мине огорчението от решението на БФС. По-голяма несправедливост не можеше да се измисли. В края на краищата нали затова е спортът - да има състезание. Но състезанието беше извън терена. Времето лекува, но огорчението си остава", коментира Чандъров пред "Тема Спорт".

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

"Проблемът е, че на ръководно ниво всеки се кланя на някакво килимче. Докато се кланят, няма нищо хубаво да стане. Всеки ходи някъде и обслужва някого. Според мен трябва да се махнат всичките, които са в управлението. Но дали има кой да ги замести? Чух, че Христо Порточанов можело да се кандидатира, ще има и други. Виждаме обаче, че в момента тупкат топката. Искат да преподпишат договора за тв правата, преди да е избрано следващото ръководство. Сценарият се знае и се действа задкулисно. Няма оправия просто. Най-големият проблем е, че половината хора в Изпълкома се кланят на другата половина от Изпълкома. Докато се кланят, състезанието ще е предопределено. Аз тогава за какво да си хвърлям парите? Ще се забавлявам да си гледам само децата как играят и това е", каза още огорченият бизнесмен.

Чандъров изригна пред БЛИЦ: Мафия! Искам БФС да ми възстанови парите! 

"Проблемът е в хората, не в системата. Както и в болните амбиции на някои хора. Даже един човек сега ще се кандидатира за президент на БФС, но е първият, който вече ходи на килимчето", добави Чандъров без да назовава името му.