ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Легендата на Славия Чавдар Цветков присъства на официалното представяне на книгата "Жужо, Чаво, гол, гол, гол! Тоталният футбол на Славия (1971-1981)". 

"Малко съм развълнуван, не че на терена беше по-лесно, когато играех. Днес виждам книгата за първи път, ще я прочета. Радвам се да се срещна с моите колеги и приятели тук. Поне ще се върнем в спомените. Гледам снимки, на които не мога да се позная", коментира Чаво.

"Всичко е различно, то и футболът е различен. На мен ми е тъжно, като ходя на Славия и видя колко хора има. Това е моето пожелание към младите - да върнат публиката на Славия", апелира 70-годишният Чавдар Цветков. 

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

"За съжаление нещата не вървят на добре. Не защитавам Боби Михайлов, но какво направи държавата за футбола? Видяхте в Сърбия на какъв стадион играхме. Отборът на Лесковац е във втора дизивия, а какъв хубав стадион има. Не ми се коментират протестите. Едно време се събираха фенове на Левски, ЦСКА, Локомотив, Славия, заедно пиехме бири. Нямаше я тази агресия. Нужно е обединение, дано стане, надеждата умира последна", каза още Чаво. 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!