ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Черно море излезе с официална позиция, с която се обявява против решението на съдиите от двубоя с Етър. Варненци биха след голям екшън с 2:1 във Велико Търново вчера.

 WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

В 90-ата минута „виолетовите” получиха дузпа заради игра с ръка на Влатко Дробаров. Според Черно море обаче топката се е отклонила в коляното на защитника, а не в ръката му.

Публикацията на варненци:

На вниманието на ВАР реферa Иво Андреев и асистента му Красимир Миланов. Беше ли детайлно разгледана ситуацията с играта с ръка в наказателното поле на Влатко Дробаров и видяха ли двамата, че топката се отклонява от коляното на футболиста на Черно море?. Допирът на кълбото до ръката на играча на "моряците" е следствие именно след удара в крака на Дробаров.

Не трябваше ли в тази ситуация ВАР съдията да извика Ивайло Стоянов да прецени сам дали е взел правилното решение. Защото ясно се вижда траекторията на топката, която може да се получи само след удар в коляното на футболиста, но не и при такъв само в ръката.

Притеснителното в случая е, че ВАР-аджиите мигновено потвърдиха отсъждането на Стоянов, някак си "от воле". Свикнали сме да виждаме как в много по-големи първенства подобни ситуации се разглежда многократно и детайлно, с много повторения и едва след това се вземат окончателни решения.