Треньорът на Черноморец Георги Василев има кадрови проблеми преди мача с Монтана. Трима са футболистите, които няма да могат да вземат участие в мача на 2 май (неделя) от 21 часа.
 
Първият от тях е Георги Терзиев, който е с възпаление на коляното. Травмата на младежкия национал не е сериозна, но той се нуждае от няколко дни почивка, за да се възстанови напълно.
 
Подобно е и положението с друг ключов футболист - Георги Андонов. Нападателят получи травма преди мача със Славия и все още не е възстановен напълно. Йохен Зайц продължава да изтърпява наказание от 4 срещи. 
 
Други двама футболисти обаче ще бъдат на разположение на треньора за двубоя в понеделник. Савио тренира на пълни обороти, след като през миналата седмица се оплакваше от болки в адукторите. Куадри също влиза в плановете на Василев за предстоящия сблъсък и почти сигурно ще попадне в групата.
 
Василев заяви на редовната си пресконференция днес, че отбора не трябва да подценява противника, защото двата тима са съседи в класирането, а резултатите от директните двубои са относително изравнени./БЛИЦ