Треньорът на Черноморец Димитър Димитров заяви, че тимът му е способен да направи сензацията на кръга, като победи "Левски". Срещата между двата тима е днес от 16:00 часа.

"Няма отбор, който да не таи надежди преди двубой. Нашата цел е да измъкнем нещо, защото се нуждаем от точки. "Левски" е фаворит, но това нищо не значи. Ако двата отбора бъдат поставени при равни условия - съдийски фактори и други неща, то може и да постигнем нещо. Знаете, че в България всеки може да победи всеки. Въпреки това не мога да не отчета, че "Левски" е във възход. И успехът му 8 Разград е малко изненадващ от гледна точка на това, че до момента Лудогорец играеше много добре. Но, от друга страна, не е така, защото "Левски" е голямо име и винаги може да направи нещо неочаквано. Дали сме способни да поднесем изненада на „Герена" - дано да е така и да спрем сините.”

„Не искам да разделям двубоите и да гледам към мача със Славия (б.а. - в последния есенен кръг Черноморец гостува на Славия). Вярно, той като че ли се явява по-важен, защото трите точки в него ще се са със себестойността на шест - ще срещнем пряк конкурент в долната седмица", каза Димитров пред "Тема Спорт".