ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Черноморец отмъкна един от футболистите на завърналия се в "А" група Нефтохимик. Става въпрос за защитника Траян Траянов, който изигра една среща за "шейховете" - поражението с 1:4 от Литекс на старта на първенството.

Траянов беше искан от треньора на Черноморец Димитър Димитров-Херо още през лятото, когато бранителят играеше за Светкавица. Тогава обаче клубът от Търговище поиска трансферна сума и преминаването му на "Лазур" не се осъществи.

След като спонсорите на "мълниите" се преместиха в Нефтохимик Траянов беше един от футболистите, които пристигнаха с тях при "шейховете". Всичките играчи на Светкавица обаче се водеха като преотстъпени на Нефтохимик, но след фалита на отбора от "Б" група договорите на играчите стават невалидни. Останали без контракти, дошлите от Търговище получили предложение да подпишат регулярни контракти с Нефтохимик, но Траянов отказал. Така той като свободен агент се мести в градския съперник Черноморец, който "шейховете" сразиха с 3:2 в интригуващото бургаско дерби, състояло се в петък на стадион "Лазур".
 
До дни правата на Траянов ще бъдат уредени и той ще е на разположение на Херо за гостуването в София на Локомотив (Сф). Мачът от 4-ия кръг на "А" група е на 12 август (понеделник) от 18:00 часа.

Роденият през 1987 година във Враца защитник до момента е играл още за Чавдар (Бяла Слатина), "Ботев" (Криводол), Видима-Раковски, "Ботев" (Враца), Сливнишки герой и Светкавица.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ