Черноморец от днес е в Гоце Делчев, където в сряда ще се изправи срещу местния Пирин в двубой за Купата на България. 1/16-финалът е от 13:30 часа.

Момчетата на старши треньора Димитър Димитров направиха тонизираща тренировка на градския стадион, с която стартираха своята подготовка за предстоящия турнирен мач.

Спортно-техническото ръководство няма да може да разчита на Траян Дянков, който получи травма, както и на Радостин Кишишев, на когото беше дадена почивка.

Другите отсъстващи са Цветомир Цонков, който продължава своето възстановяване и алжирецът Жужу, който замина за своята родина за участие с националния отбор.

Енис Хайри също тренира на облекчен режим, но състоянието му е добро и има вероятност да бъде на разположение в деня на мача. Всички останали са в добра кондиция и тренираха на пълни обороти.

След доброто представяне срещу столичния Локомотив и постигнатата категорична победа с 4:0, "акулите" са силно амбицирани да се представят на ниво и в първия си мач за Купата на България за този сезон.