Българският треньор на украинския Севастопол и бивш футболист на ЦСКА Ангел Червенков изрази желание да си купи акции на армейския клуб. Специалистът не може да прецени дали е правилно решението „червените” да излязат на борсата.

„От бизнес не разбирам и не бих искал да се занимавам с него. Това, което имам като информация и следя, нещата наистина са много сложни. Не знам как ще се реализира това - ЦСКА да стъпи здраво на краката си, да стане един стабилен клуб, какъвто е бил, какъвто го искат привържениците. Много бих се радвал този преходен период да мине успешно, защото всички "червени" фенове заслужават много повече. Те винаги са били с големи очаквания и претенции, и искат отборът отново да се върне в челото на българското първенство, както и в Европа, разбира се”, сподели пред bTV Червенков.

„С удоволствие, защо не? Въпросът е да се помага в трудни моменти”, отговори специалистът на въпрос дали би си купил акции и така да помогне на „армейците”.

Червенков коментира още ситуацията около проваления трансфер на Владимир Гаджев през зимата и разкри, че е искал да привлече в отбора си и Станислав Манолев. „Причината е в разминаването на финансовите параметри. Единият клуб предлагаше едни условия, другият клуб не се съгласи на тях. Просто въпрос на преговори. Имах нужда от качествен футболист, лидер в центъра на отбора. За съжаление не се получиха нещата. Исках също да привлека Станислав Манолев, който също е национал, лидер, човек с голям опит. Той беше свободен агент, влязох в разговори с него, поговорихме, но въпросът беше той да прецени сам къде ще продължи, в кой клуб. Определено имаше интерес към него”, каза още българският треньор.

ПРОСЛЕДЕТЕ КАК ПРОТИЧА ПРОДАЖБАТА НА АКЦИИ - ТУК!