Четирима треньори са варианти за овакантения от Миодраг Йешич в Литекс пост, научи БЛИЦ. Според наши източници босът на клуба Гриша Ганчев е набелязал Ивайло Петев, Светослав Тодоров, Красимир Балъков и специалист, ставал шампион на Сърбия в последните десетина години.
 
Шефът на ловчанлии преговаря от няколко дни с Ивайло Петев с намерението да го върне в Литекс и да му повери отбора. Младият специалист обаче има сериозно изпитание в сряда в Кипър. Тогава е преиграването на решителния мач за титлата между неговия АЕЛ и АПОЕЛ. Припомняме, че апетит към Петев има и от "Левски", където също очакват с интерес развоя на събитията в средиземноморския остров.
 
Вторият вариант е доста интересно име. Става въпрос за родения през 1978 година Светослав Тодоров, който прави първите си стъпки в тежката професия. Тоди се справи отлично в Добруджа, извеждайки тима в подножието на “А” група и много специалисти вече ме предричат отлично бъдеще. Ненапразно наскоро се заговори, че Тодоров е бил спряган от Георги Иванов и за “Левски”.

Очаквайте по-късно обзор за представянето на Литекс през сезона