Босът на Славия Венци Стефанов се е спрял на четирима специалисти като един от тях ще замени Велислав Вуцов начело на отбора. БЛИЦ разбра, че вариантите за нов треньор на най-стария столичен клуб са Емил Велев, Атанас Джамбазки, Ратко Достанич и Драгомир Окука.

Последният, както и Кокала в момента са безработни. Окука бе уволнен от Локомотив (София) след провала, който претърпяха "железничарите" този сезон. Велев пък миналата година изведе Левски до шампионската титла, но въпреки това Тодор Батков го махна от "Герена". Вчера Георги Иванов-Гонзо отново се заяде с Кокала, пожелавайки му да поеме отбор поне от "В" група. Сега обаче Велев е фаворит за нов наставник на най-стария столичен клуб. Любопитното е, че именно Кокала преди време замени Вуцов в Левски.

Към момента най-труден за привличане на "Овча Купел" изглежда Ратко Достанич, който и преди бе начело на Славия. Спецът в момента води Цървена звезда като преди дни спечели Купата на Сърбия. Ръководството на "звездашите" обаче се надява да задържи Достанич и през следващия сезон.

Треньорът на Монтана Атанас Джамбазки пък е в добри отношения със Стефанов, който на няколко пъти го назначаваше за временен наставник на тима. Няма да е изненада, ако младият спец си тръгне от "Огоста" и се завърне на "Овча Купел".

По-рано днес Венци Стефанов обяви, че се разделя с Вили Вуцов заради разногласия. Босът обяви, че е поискал от треньора от следващия сезон в титулярния състав да бъдат налагани повече юноши. Вили обаче предпочитал да разчита на опитни футболисти. /БЛИЦ