В своя дебют като треньор на Берое Ивко Ганчев едва ли ще направи големи промени в стартовия състав, победил Черно море с 2:0 в предишния кръг на "А" група. Днес от 20:00 часа тимът от Стара Загора гостува на "Левски" на стадион "Георги Аспарухов".

Бившият вратар сменя на треньорската скамейка досегашния наставник Илиан Илиев. Освен трайно контузените Овона, Ваня Джаферович и Елиаш, срещата със „сините” поради травми пропускат още вратарят Ивайло Иванов, полузащитникът Милен Танев и нападателят Рангел Абушев.

Добрата новина за спортно-техническия щаб на Берое е, че нападателят Георги Андонов вече е възстановен от травмата си и ще бъде на негово разположение за двубоя на "Герена", пише "Тема Спорт". Очаква се Ганчев да заложи в стартовия състав на четирима играчи, минали през "Левски". Това са вратарят Кирил Акалски, халфът Ричард Еромоигбе, крилото Тодор Христов и нападателят Емил Ангелов - Бабангида.

Сред резервите пък ще е Мартин Кавдански, който е юноша на "Левски". Поне стотина привърженици на Берое се очаква да подкрепят любимците си на "Герена".