Треньорът на Арда Георги Чиликов бе критичен към своите футболисти в атакуващ план и заяви, че през следващата седмица ще се наложи да говори на по-сериозен тон.

„Честита победа на Черно море. Те използваха шансовете си и ни матираха за 1-2 минути. До първи гол стояхме добре, имахме контрол, превес, но нещо, което го знаехме, говорихме, но две грешки. Когато се надявахме, че може да се върнем в мача дойде и трети гол. Не се получи в атака. От другата седмица ще говорим на по-сериозен тон. Не ми харесват доста работи в позиционирането в атака. Ще има сериозен разговор тази тема. Не може да си позволяваме да импровизираме в позиционирането ни и всеки да тича, където му видят очите“, каза Чиликов.

„Отскоро съм треньор, опознавах момчетата. Сега имам ясна представа. Това са сериозни момчета, които не трябва да се подвеждат по емоции и резултат. Трябва да сме дисциплинирани в двете фази. Няма как да се получи. Тази седмица работихме добре и имаше настроение, но за няколко минути се обърна мача. Не е приятно. Трябва да работим. Това е истината. Отговорността за загубата е моя, но ще искам да са отговорни в някои ситуации. Хората приемат добре отбора. Приятно са настроение. Ние сме длъжни да даваме повече“, заяви още треньорът на Арда.