Помощник-треньорът в Черноморец Георги Чиликов е играл и за "Левски", и за ЦСКА. Именно поради тази причина Агенция БЛИЦ потърси треньора за мнение в навечерието на Вечното дерби. Срещата е днес, 8 март, от 16:15 часа на Националния стадион "Васил Левски".

"Малко се преиграва със случващото се в "Левски". Мисля, че нещата са по-спокойни, отколкото се изкарват. Бил съм доста време в клуба, като мога да кажа, че всичко винаги е било на по-високо ниво в сравнение с ЦСКА. На "Армията" постоянно е имало някакви игри. Но сега излежда нещата започнаха да стават по-сериозни като организация. Емоциите в момента нямат отношение .

Не мога да кажа кой от двата отбора е в по-изгодна ситуация. ЦСКА привлече някои опитни играчи и стабилизира тима, но не показват нищо извънредно. Вечното дерби е вечно дерби. В него никога не се знае какво би могло да се случи. Да, "Левски" има някакви моменти проблеми, което не означава нищо. Това е трудно заместимо дерби дори и в ситуация, в която двата отбора не са в най-доброто си състояние", коментира Чиликов.

"Вижте, всички съдии свирят еднакво. Не мога да кажа дали отсъжданията им по време на срещата ще бъдат решаващи. Те отсъждат това, което са видели. Не мога да дам прогноза, нека по-добрият победи", добави специалистът.
СВЕТОСЛАВ КОСТАДИНОВ/БЛИЦ