Треньорът на Локомотив (София) Емил Велев е вдигнал мерника на трима от футболистите си. Става въпрос за централния защитник Илиян Гаров, халфа Марчо Дафчев и крилото Искрен Писаров.

През пролетта тримата рядко попадат в плановете на Кокала и по-често остават на пейката и извън групата. Не е изключено след края на шампионата да има и други освободени, пише "Тема Спорт". Всичко това се случва точно преди битките с "Левски", които предстоят на "железничарите". Велев и момчетата му в събота гостуват на "Герена" за първенство, след което са двата сблъсъка за Купата на България, в които ще се определи единият финалист.

В момента Кокала разполага с група от 28 играчи, която през лятото ще бъде редуцирана. Всичко обаче до голяма степен зависи и от това дали Локо (Сф) все пак ще се спаси от изпадане, което след успеха над Славия (1:0) става все по-възможно.

Според запознати 34-годишният Дафчев, който през май става на 35, може да сложи и край на кариерата си и да остане на работа в клуба от "Надежда".

Гаров отдавна не се ползва със статут на титуляр и се очаква да бъде освободен и да си търси късмета на друго място.

Писаров пък все пак ще получи шанс в оставащите мачове до края на сезона да докаже, че е необходим на "железничарите".

От началото на втория дял в първенството Локо (Сф) вече се разделиха с един играч - Димитър Телкийски.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ