ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Българският национал Ивайло Чочев беше официално представен пред медиите като играч на Лудогорец. Той призна, че още преди две години и половина е имал разговори с „орлите“, но тогава разградчани не са се разбрали с ЦСКА 1948. Халфът, който утре има рожден ден, изрази съжаление, че няма да може да помогне на шампионите в евротурнирите през този сезон заради липса на картотека. Припомняме, че на 13 февруари БЛИЦ първи съобщи, че Чочев преминава от ЦСКА 1948 на "Хювефарма Арена".

“Преди две години и половина влязохме в контакт в Лудогорец. Тогава исках да дойда, но ръководството не можа да се разбере с предишния ми клуб ЦСКА 1948. Още тогава бях дал съгласие за трансфер. Идвам в Лудогорец, за да стана шампион, за да спечеля Купата и за да играя в европейските турнири”, заяви Чочев.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

“Всеки един футболист мечтае да играе в европейските турнири и жалко, че нямам картотека. Радващо е, че отборът има доста мачове в първенството, борим се за Купата. Ще има доста мачове за всички и мисля, че мога да помогна в тези оставащи други два турнира”, допълни халфът.

“Ще играя с №18. Това е моята рождена дата (б.ред. - 18 февруари 1993 г.). В почти цялата ми кариера съм играл с този номер и се радвам, че отново ще мога да играя с него. Мисля, че ми носи късмет и с него се представям добре", допълни 30-годишният футболист.

“Идвам в отбор, който е доста познат в Европа. Най-добрият отбор в България, с най-добрите футболисти. За всеки е чест да играе в най-добрите отбори. Като сложим на кантара и базата, защото аз съм идвал и друг път тук и знам условията какви са, мисля, че не ми трябваше много време да се съглася. Както каза г-н Моци, бързо се разбрахме”, завърши Ивайло Чочев.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!