Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Спортният директор на "Левски" Даниел Боримиров обвини шампионите от Лудогорец, че са изпратили свой човек на "Лаута", за да раздаде премии на "смърфовете", ако бяха взели точка или три от "сините". Тимът от "Герена" обаче спечели с 1:0, като Борето каза, че излишните разходи на разградчани са били спестени. Освен това бившият халф призова органите на реда да се намесят по повод скандалната информация, разпространена от спортен ежедневник, че "Левски" е бил хванал футболисти на ЦСКА преди вечното дерби, както и титуляри на Локо (Пд) за днешния мач.

"Искам да използвам камерите и да помоля "7 дни спорт" да говорят с доказателства. Ще призова органите на реда да обърнат внимание на публикациите и на основа на какво пишат тези неща, защото това е срамно. Влияе на футболистите. Нека органите на реда се самосезират и да се заемат със случая. Крайно време е да се случи нещо, защото всеки журналист започна да пише каквото си иска", заяви Боримиров след двубоя на "Лаута".

"Наистина в този мач най-важното бяха трите точки, предвид червения картон на Дъстли Мулдер. Изгонването му ни попречи. Дъстли постъпи глупаво. Според мен първият му жълт картон - за спречкване с Кавдански, бе доста пресилен, а през втората част бяха спестени картони на Марков и на Кавдански, които също можеха да бъдат изгонени. Не го виня съдията, че е свирил лошо срещата, но просто им спести картони", каза началникът в клуба от "Герена".

"Спестихме на хората от Лудогорец премиите. Те имаха човек днес на "Лаута", който беше готов да раздава парите. Да знаят, че ще им спестяваме и занапред, защото ще побеждаваме във всеки мач", коментира Боримиров.

"Разбрахме за какво става на въпрос. Цифрата, която им бяха обявили, беше много серизона за българските стандарти. Няма повече да коментирам", каза още спортният директор на "Левски".

"Не е случайно напрежението, което се създава около нашия клуб, за да могат други отбори зад нас да доплуват и да се доберат до титлата. Ние продължаваме напред с честни средства", добави Боримиров.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ