Защитникът на Стейнс Таун - Джошуа Лутър, обърна палачинката за кандидата за собственик на Левски Джо Диксън. Преди няколко дни той обяви, че бизнесменът не плаща на играчите и е като призрак. Освен това Лутър посочи, че само близките до Диксън получават редовно възнаграждения, а като цяло не се чували положителни неща за англичанина.

Днес Лутър, когото Диксън ще съди за половин милион паунда, се извини за казаното и призна, че е излъгал. Защитникът на Стейнс Таун публикува видео обръщение.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Първо искам да се извиня на Джоузеф Диксън. Онзи ден дадох интервю, в което  казах някои неща за него, които не са верни. Бях дезинформиран. Сега разбрах, че Диксън не е имал нищо общо със ситуацията. Не бях подписвал договор със Стейнс Таун и играех без такъв, така че клубът не ми е дължал пари", започна Лутър.

"Отново казвам, че бях дезинформиран. Грабнах възможността да направя това интервю с журналиста, защото той ми се представи като голям журналист и настояваше да говоря. Твърденията, които казах срещу Джоузеф Диксън, бяха лъжа и затова трябва да се извиня", допълва във видеото защитникът.