Малкият фен на "Ботев" (Пловдив) Георги Лазаров спешно се нуждае от помощ! Преди около година "канарчетата" направиха едно значимо дело - дадоха надежда на внука на Георги Лазаров, като беше събрана огромна сума пари, за да бъде осъществена операцията в чужбина. Факт, който бе оценен от цялото семейство. Бившият треньор на "Ботев" (Пд) Георги Лазаров многократно се поклони пред всички, помогнали за спасението на внука му.

Преди месеци малкият Жоро претърпя успешна операция с отстраняване на тумор в мозъка. Днес обаче той отново има нужда от спешна помощ.

Проблемите при него са се върнали и Жоро е трябвало да претърпи медицинска намеса преди Нова година в Турция. След това обаче са се появявили различни усложнения в състоянието му. Бързо трябва да бъде подложен на тежка химиотерапия. Само така ще се нормализира състоянието му. Нужни са около 40 000 евро, за да продължи борбата!

"Благодарение на всички вас тази кампания се превърна в национална. На апела откликна волейболният национал Георги Братоев, който дари своя награда от турнир, за да може момчето да оздравее, а нашите футболисти направиха търг със своите екипи, които бултрасите закупиха по време на една от контролите преди месеци. Нека и сега подадем ръка на семейството му и да помогнем за спасението на Жоро", призоваха феновете на "Ботев" (Пд).

12-годишният Жоро без проблеми присъстваше на всички мачове на любимия си тим в Бургас от Лига Европа - срещу Астана, Зрински и Щутгарт, воден от дядо си и баща си.

За зло болестта на малкия ботевист се върна и акциите за събиране на средства за лечението му се възобновяват още тази неделя в един от пловдивските клубове - Mojito Bar. През целия ден на 19 януари там ще се състоят благотворителни игри и търгове, а вечерта ще завърши с прекрасен концерт. Входът ще бъде 5 лева. Събраните средства ще бъдат предоставени на семейството му.

ВСИЧКИ НИЕ ЗАЕДНО МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ ТОВА ДОБРО - ДА СПАСИМ ЖИВОТА НА ЖОРО ЛАЗАРОВ!

Сметките, на които желаещите могат да помогнат:

BG73KORP92204044311001 - в лева

BG55KORP92204444311001 - в евро