"Ще играем нашата си игра и ще опитаме да доминираме от първата минута срещу ЦСКА“, закани се треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас, който даде пресконференция преди полуфиналния реванш за Купата в Разград утре. Първият мач преди седмица в София завърши 1:1.

"В последния мач с ЦСКА не бяха много нещата, които ми харесаха. Всички играха под средното ниво, което можем. Сигурен съм, че утре ще се справим по-добре. Имаме много по-малко проблеми от първия мач с ЦСКА, също така и от мача с Монтана. Дяков, Антон Недялков и Доминик Янков вече са на линия. Днес ще имам възможността да използвам всички футболисти на тренировка, след която ще преценя на кого ще разчитам.

"Липсват ни головете, за да може да се забелязва доминацията на Лудогорец. Решението ми да подобрим този проблем е да продължим да работим. Имаме много нови играчи, дошли в началото на сезона, смяна на треньори и едно лошо представяне в Европа, което влияе на тези футболисти. В момента сме на 9 точки от Локомотив и 11 от ЦСКА. Единственото, което трябва да подобрим, е стилът. Има едно непостоянство, което на мен не ми харесва. Срещу Монтана имахме 80% владение на топката, но ни липсваше да разберем къде са празните пространства на противника. След гола го нямаше желанието и имаше спад. Когато голът дойде по-трудно, футболистите се уморяват. Шампионатът не се печели само в директните двубои, но и срещу тези противници".

"Съдийството е най-далечното нещо от ума ми. Аз не съм човек, който критикува съдиите. Вярвам, че те са хора, а не роботи. И те правят грешки, както и ние. ВАР ще помогне на българския футбол, но не на 100%", завърши Дамбраускас.
Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството