Легендата на Левски и бивш спортен директор на клуба Даниел Боримиров изрази скептицизъм относно възможностите на Джоузеф Диксън да издържа „сините“.

„Не вярвам на този човек. Дойде, показа се с някакви обещания и си тръгна. Затова не ми се говори за Левски. Ако трябва да коментирам – ще бъда повече от критичен. А последното нещо, от което има нужда Левски в момента, е критика“, каза Боримиров пред kmeta.bg.

„Следя европейското първенство и съм очарован от играта на Италия и Франция. Португалия и Англия също се представят добре. За мен обаче е още рано да се правят прогнози. Хубаво е един отбор да стартира добре, но в крайна сметка по-важно е кой ще играе на финала“, сподели впечатленията си бронзовият медалист от Мондиал’94 в САЩ.

По повод присъствието на бивши футболни звезди в политическите листи на последните избори, той признава, че преди години е получавал подобни предложения от някои формации, но твърдо е отказвал.

„За тези избори не са ме канили, но преди години съм получавал предложения, които съм отклонявал. Мястото ми не е в политиката, нямам желание да участвам в нея. Както се казва – всяка жаба трябва да си знае гьола“, завърши Боримиров.