Бившият футболист на "Левски" Даниел Младенов стигна до "В" група. БЛИЦ разбра, че днес крилото ще дебютира за новия си отбор Оборище. Амбициозният клуб от Панагюрище гостува от 16 часа на Миньор (Перник) в дербито на 2-ия кръг на Югозападната "В" група.

Даниел Младенов също се озова в състава на Костадин Ангелов, след като не успя да си намери отбор в "А" група. За последно той беше част от състава на Марек, но си тръгна от Дупница и това лято води подготовка с Велбъжд от родния си град Кюстендил. Сега Младенов се очаква да повече Оборище към промоцията за "Б" група. 27-годишният футболист бил много доволен от финансовите условия, предлагани му в Панагюрище.

БЛИЦ разбра също така, че Лаптопа е взел под крилото си и Георги Какалов. Бившият голмайстор на "Ботев" (Пловдив) обаче не е готов за гостуването на Миньор и се очаква да дебютира в следващите кръгове, като до тогава се стреми да възвърне формата си, тъй като е изостанал в подготовката.

На старта на Югозападната "В" група Оборище изпусна победата срещу Велбъжд (Кюстендил), завършвайки 1:1 след редица пропуски пред вратата на гостите. Костадин Ангелов и момчетата му са амбицирани да преземят днес Миньор, който отвя с 4:0 Германея (Сапарева баня) в първия кръг. Мачът Миньор - Оборище стартира в 16:00 часа на "Стадиона на мира" и ще бъде предаван пряко по Канал 3.

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА

2 кръг

24 август 2014 г. (неделя), 16:00 часа
Миньор (Перник) - Оборище (Панагюрище) Канал 3
24 август 2014 г. (неделя), 18:00 часа

Пирин (Гоце Делчев) - Рилски спортист (Самоков) 
Сливнишки герой (Сливница) - Вихрен (Сандански)
Спортист (Своге) - Балкан (Варвара)            
Велбъжд (Кюстендил) - Конелиано (Герман) 
Струмска слава (Радомир) - Германея (Сапарева баня)
Места (Хаджидимово) - Витоша (Бистрица)
Беласица (Петрич) - Чепинец (Велинград)