Футболистите на ЦСКА ще преведат през следващата седмица сума, която са събрали за юношата на Левски Дарин Тодоров, научи БЛИЦ СПОРТ.

Както вече стана ясно, големият талант Павел Головодов подпомогна лечението на шуменеца с 2000 лева.

Майката на Дарин Тодоров вече е обнадеждена и се надява, че по-скоро нещата ще се случат както на всички ни се иска. Семейството трябва да събере 9000 щатски долара, за да може Дарко да се подложи на втория етап от лечението си в Анкара. За момента е осигурена малко повече от половината от сумата.

Възстановителните процедури в турската клиника нямат аналог в България. Тодоров мина първия етап през миналата година, а следващата терапия предстои през март.

Възстановителните процедури в Анкара оказват изключително благотворно влияние за подобряване на състоянието на Дарко и за това те трябва да продължат.

27-годишният юноша на Левски продължава битката си за пълно възстановяване след преживяната преди 7 години тежка автомобилна катастрофа. Той и семейството му са изключително благодарни на Головодов и на всички хора, които им помагат в този труден момент.

Най-лесният начин за желаещите да помогнат на Дарин Тодоров става чрез DMS кампанията (DMS DARKO на кратък номер 17 777).

Дарителската сметка на Дарин Тодоров:
Титуляр: Дарин Валериев Тодоров
УниКредит Булбанк
IBAN в лева - BG31UNCR70001519456109 - BIC: UNCRBGSF
IBAN в евро - BG74UNCR70001519456111 - BIC: UNCRBGS
PayPal: [email protected]