Възстановяващият се след тежка катастрофа Дарин Тодоров навършва 27 години днес. Бившият футболист на "Левски" и юноша на клуба се бори за завръщане към нормалния ритъм на живот. За рождения ден Дарко си пожелава най-вече да е здрав и час по-скоро отново да бъде на крака.

"Иска и "Левски" да го радва с победи във всеки мач. Гледа с интерес мачовете и постоянно чете информациите в пресата за отбора", сподели пред БЛИЦ майката на Дарин Тодоров - Даниела, която прави чудеса в последните години за сина си с една-единствена цел - той отново да живее нормално.

Дарко мечтае пак да може да се придвижва без чужда помощ. "Видим е резултатът след първия етап от лечението в Анкара. Дарко вече се задържа изправен, успява и да повдига крака си. Много е важно да отидем за втория етап от лечението в специализираната клиника в Турция, където преминава терапия на роботизирано устройство - Локомат. За момента обаче не виждам как ще се случат нещата, тъй като сме събрали едва 2 хиляди лева", сподели за проблема майката на Дарин Тодоров.

За да замине отново на лечение, Дарко се нуждае от близо 9000 долара. Семейството му се надява да получи подкрепа и да събере сумата.

"Продължаваме да се борим, дано повече хора ни подадат ръка", добави майката на юношата на "Левски".

Най-лесният начин за желаещите да помогнат на Дарин Тодоров става чрез DMS кампанията (DMS DARKO на кратък номер 17 777).

Дарителската сметка на Дарин Тодоров:
Титуляр: Дарин Валериев Тодоров
УниКредит Булбанк
IBAN: BG31 UNCR 7000 1519 4561 09
BIC: UNCRBGSF