Базил Де Карвальо се връща в "Левски" другата седмица. Новината съобщи самият футболист от Франция. Той твърди, че е напълно възстановен след операцията на рамото. Готов е да играе още на 12 март срещу Черноморец на "Герена", ако Гонзо и Ясен преценят.

Голмайсторът обясни, че "Левски" го е изгонил заради погрешна лекарска прогноза. Според него д-р Иван Василев от клиниката в Щутгарт е заблудил "сините", че Де Карвальо ще отсъства поне три месеца.

"Аз още тогава се опитах да им обясня, че ще бъдат нужни само шест седмици, за да се излекувам. Те повярваха на лекаря от Германия. Ето ме сега, излекуван съм точно за шест седмици", сподели пред "7 дни спорт" Де Карвальо.

В "Левски" не го броят за жив, но нападателят твърди, че има договор и иска да си го изпълни. "Вече съм здрав, няма причина да не почна подготовка с отбора", каза още нападателят.

Той е гледал на запис головете на ЦСКА срещу "Левски" и съжалява за загубата. "Титлата още не е загубена, остават цели 14 мача", заяви Де Карвальо. /БЛИЦ