Звездата на "Левски" Гара Дембеле поднови тренировки с отбора, след като късно снощи се прибра от Франция, където игра мач за Мали срещу Кот д'Ивоар (0:1). Ясен Петров проведе възстановителна тренировка на своите момчета, които вчера победиха с 2:1 Теплице, съобщава "Гонг"

Дембеле работи здраво заедно с юношите на тима – Попадиин, Горанов и Стамболийски, както и с Мирослав Антонов и Стефан Станчев. Това са и футболистите, които получават по-малко игрови минути от началото на подготовката.

Довечера "Левски" вече трябва да бъде в пълен състав, когато се очаква към отбора да се присъединят и останалите национали. Минев, Милиев и Гаджев в общи линии се разходиха до Турция, където България игра с Естония (2:2). Левият бранител Веско Минев игра две минути, а останалите въобще не се появиха на терена в приятелската среща.

Дарко Тасевски и Пламен Илиев също трябва да са на линия за утрешния мач с Динамо (Москва), който се явява финал на турнира „Алфа къп”.

Македонецът игра едно полувреме за родината си срещу Камерун, а Илиев пази за нашите младежи срещу връстниците си от същата африканска държава.