Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев коментира победата на тима с 1:0 като гост на Монтана в мач от 22 кръг на „А“ група.

„Няма лесни мачове. Шампионска титла се печели с победи срещу такива отбори. Независимо от превъзходството, голът влезе доста късно. Още в края на зимната подготовка предупредих, че мачът с Монтана ще е по-труден от този с Левски“, призна Дерменджиев.

„Имаше доста брак, но в крайна сметка отборът показва характер. Искам да виждам израстване на новите футболисти. В Разград играят по един начин, а днес - по съвсем друг“, допълни треньорът на Лудогорец.

„Илиан Илиев е опитен треньор, ще се опита да ни изненада в следващия кръг, вкарвайки Локомотив в добра тактическа схема“, коментира наставникът на шампионите.

„Хората в Разград заслужават да го има този отбор. Лудогорец е много сериозна визия не само за града, но и за областта. Жителите обичат изключително много отбора. Виждате, че и днес бяха дошли да го подкрепят“, коментира Георги Дерменджиев проблемите с концесията на „Лудогорец Арена“.

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!