Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев изрази задоволство от контрола на топката от страна на неговите играчи. Разградчани победиха с 1:0 като гост „Ботев” (Пловдив) в двубой от 18-ия кръг на „А” група.

„Има още много неща върху, които трябва да работим. Изиграхме едно първо полувреме, което беше добро за мен. Пропуснахме няколко ситуации, а през второто допуснахме някои грешки, след които „Ботев” създаде ситуации”, започна специалистът.

„Имаме един разумен контрол на топката, това го искам и аз принципно от отбора. Видя се през първото полувреме. Този контрол принуждава „Ботев” прави така, че да може да има по-големи ситуации за гол. Мисля, че играчите имат характер и ще ги изкараме на ниво“, коментира още Дерменджиев.

„Георги Терзиев беше подготвен за игра, но в последния момент не се почувства добре и се наложи да пуснем Александър Александров. Искам отборът да се запази и тези момчета да останат. Сашо е един рутиниран футболист, който ще може да помогне още на Лудогорец“, завърши треньорът на шампионите.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016