Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев даде пресконференция преди утрешния мач срещу Левски в Разград. 69-годишният специалист коментира възстановяването от контузия на Тодор Неделев, както и спекулациите за трансфер на Якуб Пьотровски.

"Надявам се стадионът да бъде пълен и да стане един добър мач. Отборът е в добра кондиция - психологически, физически и технически. Нямаме притеснения. Тодор Неделев се подобрява значително и днес след тренировката ще видим дали може да е в групата. Полемиката за съдиите не ме интересува. Аз вярвам в българските рефери и мисля, че ще се справят", заяви Дерменджиев.

"Ники Костов е много добър треньор, който вече показва стила си в Левски. Аз много харесвам позитивното му отношение към футбола и изобщо, дори и към медиите. Винаги е много сдържан и прецизен в изказванията си", добави треньорът на Лудогорец.

"Нямам информация откъде е търсен и откъде не е търсен Пьотровски. Има много спекулации в това отношение. Той е изключително добър футболист и е естествено да бъде ухажван от други отбори", допълни Георги Дерменджиев.