Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев очаква много трудни мачове с "Левски" за Купата на България. Както е известно, другата двойка в турнира е Черно море - Локо (Пд).

"Аз го казах, че имам определен респект и към трите отбора, защото знам, че Купата остава изход към Европа. Това са два мача, които ще бъдат много трудни, но ще ги изиграем така, както се прави в турнирни битки."

"Знам, че това им е единственият шанс да играят в Европа, този мач ще им покрие годината. Но и за нас също е важна тази битка, затова ще излезем с респект. Искам да се играе добър футбол. Наясно съм, че "Герена" ще е пълен за реванша, но ние сме свикнали да играем пред такива трибуни", коментира Дерменджиев, цитиран от "Гонг".

"За мен няма значение съперникът. Във всички случаи трябва да се играе организирано и умно. "Левски" е добър отбор и ще направи всичко възможно да спечелят, защото им е важно."

"Мисля, че няма да имаме проблем функционално и психологически с тези мачове с "Левски" и преди това с ЦСКА за първенството, защото това са добри отбори и ние ще бъдем крайно мотивирани, макар че ще се проведат през три-четири дни", сподели Дерменджиев.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015