Въпросът, който веднага плъзна из футболните среди след жребия за Купата на България днес, е дали ще има феърплей между Лудогорец и „Левски”. Двата отбора ще се изправят един срещу друг в полуфиналите.
 
Този, който спечели, ще спори за трофея с победителя от мачовете между Черно море и Локомотив (Пд).
 
Публична тайна е, че Кирил Домусчиев и Тодор Батков са в отлични отношения. Наскоро босът на „Лудогорец” даже помогна на „сините”, изкупувайки за 500 000 лева делът на адвоката във „Футбол Про Медия”.
 
След като изпадна от първата шестица, за „Левски” остана само една възможност да измие срама и да излезе с чест от сезона – спечелването на Купата.
 
Имайки предвид близките контакти между босовете на двата клуба, веднага се заговори, че Лудогорец ще пренебрегне купата и ще се бори само и единствено за титлата, която е почти в кърпа вързана. А и Домусчиев повече го вълнува Шампионската лига, където успя да опита от огромната каца с мед.
 
 След като изпадна от първата шестица, за „Левски” остана само една възможност да излезе с чест от сезона – спечелването на Купата.  За Батков, Гонзо и Стойчо Стоев  това е единственият начин да бъде измит срама. Защото, ако Лудогорец помогне на „сините” да стигнат до финала, там те ще имат далеч, далеч по-лек съперник.
 
Факт е обаче, че Кирил Домусчиев иска всички трофей, за да повдига все повече и повече своя рейтинг и този на отбора. И е много вероятно босът на шампионите да настоява отборът му да играе честно и на живот и смърт срещу „сините”.