Tреньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев Тисера коментира успеха над ЦСКА 1948 с 1:0, който прати тима му на 9 точки пред втория ЦСКА

„Мога кратко да го анализирам мача. Тези 3 точки ни бяха много необходими, за да имаме комфортна преднината от 9 точки на върха. ЦСКА 1948 игра затворено, ние бяхме нервни през второто полувреме, но в крайна сметка за нас беше важна победата“, започна Дерменджиев.

„Отборът показва характер и игра докрай. Това е голямо предимство за Лудогорец“, каза още той“, каза още той.

„Не влизам дълбоко в анализите, но когато играеш с един отбор 4 пъти, ние с тях играхме три пъти в рамките на 20 дни. Мотивацията не е същата, но поздравявам играчите за характера, който проявяват“, заяви наставникът на Лудогорец.

„Матиас Тисера получава малко минути за игра, но е роден голмайстор. Той се бори за минути и навярно ще получава повече минути“, призна той.

„Няма да бъдем спокойни до края, защото ни предстоят трудни мачове в първата шестица. Трябва да бъдем оптимално мобилизирани и да не подценяваме другите отбори. Имаме комфортна преднина на върха, но тя не е достатъчна“, завърши Георги Дерменджиев.