Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев показа респект към Хасково, въпреки че съперникът е на по последно място в класирането на "А" група само с 4 точки. Разградчани са домакини на тима на Емил Велев в петък, а през следващата седмица приемат Базел във важен мач от група B на Шампионска лига.

"Не може да са спокойни играчите, защото губим точки. В паузата сме работили сериозно с групата, която остана, защото имаме много национали. Днес чакаме националите за първа тренировка. Играем първо срещу Хасково и тогава мислим за Базел, Това е труден мач, но пак става така, че говорим за Базел, а Хасково го преминаваме много бързо,. Първо е мачът с Хасково и трябва първо него да спечелим, защото много точки изгубихме в първенството, коментира Дерменджиев пред „Гонг”.

- Истина е, че се говореше за Реал (Мадрид) при предишните ни срещи в шампионата. Няма нищо общо един мач срещу Черноморец (Одеса) и Ливърпул с този срещу Белия балет. Това е несравнимо, този преход е много труден, има емоционално изразходване. Футболистите са интелигентни и разбират това, мисля, че вече няма да е така. Натовареността е много голяма. Имаме 9 човека национали, които са прекалено натоварени с мачове и пътувания. А отделно трябва да чистим и психологическата натовареност на играчите от техните мачове с националните отбори."

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите