Наставникът на българския национален отбор по футбол Георги Дерменджиев разкри, че няма да може да разчита на изгряващата звезда с български корени Индиана Василев, който е само на 18 години.

“Имало е запитване от младежкия национален отбор за Индиана Василев. От Астън Вила са отказали изключително любезно. Преди пет-шест дни представител на БФС имаше официален разговор с бащата на Индиана, който изключително любезно отказа да играе за България”, призна той пред "Диема Спорт".

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Дерменджиев наблюдава на живо контролата на Лудогорец в Белек (Турция), за да провери в какво състояние са българските национали в тима.

"Наблюдаваме играчите, които ни интересуват. Хората се намират в доста добра форма. Говоря конкретно за този мач. От други мачове също има задоволство от представянето на момчетата. Това е изключително важен период. Когато дойдат мачовете на националния отбор, всички трябва да са свежи и навлезли в ритъм", каза наставникът на нашите и призова за вече спокойствие и липса на натиск към футболистите преди важните баражи за Евро 2020.

БЛИЦ представя: Зимна подготовка 2020
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020