Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев сподели очакванията си за предстоящото гостуване на ЦСКА от последния кръг на редовния сезон в Първа лига. Двубоят е в събота от 20:00 часа в София. Специалистът заяви, че обстановката в Лудогорец е изключително спокойна и никой не изпитва притеснения относно визитата на "Българска армия".

"За нас всички мачове са еднакво значими. Утре е просто един от тях. За нас е абсолютно нормален двубой. При нас обстановката е спокойна. Няма напрежение сред футболистите. Спокойни сме и добре мотивирани. Ние познаваме тяхната игра, както и те нашата. Най-вероятно стадионът ще бъде пълен, ще има добра атмосфера. Нека хората се радват на спортсменска игра и нещата да се решават долу на терена", коментира Дерменджиев.

"Искам да стане добър мач, на високо ниво и двата отбора да покажем, че в България футболът се възражда. Трябва да сме доволни, че и националният отбор постигна много добра победа. 19-годишните момчета също се класираха за финалите на Европейското.”

"Събитията в ЦСКА? Изобщо не ги следя. Гледам си моя отбор. На нас ни предстои откриване на нова база. Това мен лично не ме интересува.”

Tелевизионната програма на Първа лига (РЕГЛАМЕНТ)

Всичко за Първа лига