Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев прие спокойно загубата от „Левски“ с 2:3 в дербито на 10-ия кръг на „А“ група. Специалистът отчете разлика в нивото на тима в родния шампионат и в мачовете в Европа, което смята, че трябва да бъде променено.

„Не успяхме да демонстрираме нашата игра. Бяхме дезорганизирани през първото полувреме. Този двубой предхожда срещата с Реал (Мадрид) и явно момчета мислеха за срещата от Шампионската лига. Не се оправдавам за загубата. Това поражение може да повлияе позитивно на тима преди мача в сряда. Играчите трябва да осъзнаят, че трябва да държим едно ниво и в „А“ група и в Шампионската лига.. Във всички мачове трябва да показваме едно лице и нашата игра“, заяви Дерменджиев.

„Постигнахме високо ниво с влизането в Шампионската лига. Но там играят големи отбори, които знаят как да държат едно ниво на всички фронтове. Ние трябва да станем като тях. Ще гледаме мача на запис с момчетата, те ще си видят грешките и ще ги коригираме“, допълни треньорът на Лудогорец.

„Не искам да коментирам съдийството. Така е видял съдията, така е преценил. Няма смисъл да влизаме в полемики. Съдията се справи добре“, каза още Дерменджиев.

„Не съжалявам, че пуснах най-добрите си играчи. Има достатъчно време до мача с Реал (Мадрид)“, завърши треньорът на Лудогорец.