Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев отдаде поражението с 2:3 от "Левски" на временно отпускането през първото полувреме на мача, което според него се е оказало фатално за "орлите". Той увери, че тимът се намира в добра форма, но „няма как да спечелиш на "Герена" без битка“.

„Левски" е отбор с традиции и когато допускаш такива грешки е нормално да бъдат наказани. Второто полувреме играхме така, както трябва. Няма как да спечелиш на "Герена" без битка. Първото играхме по-аристократично“, коментира Петричев.

„Няма как да е подходяща тази загуба. За мен това е поражение по пътя към четвъртата поредна титла. Ако искаме да станем шампиони, трябва да побеждаваме на "Герена". Нямаме право да ги губим с лека ръка. В добра кондиция и форма сме, отдавам го на временно отпускане. Съмнявам се да са гледали към Реал (Мадрид). Целта бе влизане в Шампионската лига, голямата ни цел е да си станем шампиони, този отбор може да го направи. Не мисля, че ако играем нашата игра, ще има проблем. Покрай еуфорията допуснахме наивни грешки, надявам се треньорския щаб да вземат мерки, защото много точки загубихме в първенството", продължи шефът в клуба от Разград.

„Не мога да гадая каква ще е реакцията на собственика, той въобще не е щастлив. Урокът е добър. За мен когато падаш по този начин и си вадиш необходимите изводи, може да се окаже полезно“, добави Ангел Петричев.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите