Tреньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев даде мнението си след победата с 2:1 над Карабах в третия квалификационен кръг на Шампионската лига. Спецът изрази недоволство от решенията на главния съдия. Дерменджиев разкри, че Бърнард Текпетей, който напусна терена на носилка в началото на второто полувреме, е със счупен крак.

"Мисля, че играхме добър футбол и по добър начин спечелихме мача. Всеки отбор си има тактика, Карабах е офанзивен отбор, който разчита най-вече на атаката и иска това да го използва. Всеки двубой вкарват гол, ние го знаехме това нещо, но видяхте какво се случи. Счупен крак на Бърни, после гледат изравнителния гол 5 минути дали има засада, малко съм афектиран в момента", започна Дерменджиев.

"Идва реваншът в Разград. Така се играе в мачовете от Шампионската лига - не трябва да се правят глупави грешки, трябва да се намери начин да се отбележи гол. Направихме го - 2:1 за нас е, но шансовете са 50:50", каза треньорът на "орлите".

"Те държат добре топката в офанзивен план и имат състезатели, които ако ги забравим, могат да направят беля", добави Дерменджиев след победата в Баку.

Българското участие в Европа - сезон 2024/2024

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2024/2025