Националният селекционер Георги Дерменджиев изрази задоволство от играта на възпитаниците си в мача с Ейре на старта на Лигата на нациите. Двубоят в София завърши 1:1, след като гостите стигнаха до точката с гол в 93-ата минута. 

"Доволен съм от играчите. Доволен съм в голяма част и от това, което направиха. Съжалявам обаче за този гол в продълженията. Футболът е такава игра. Жалко, че такъв гол влезе в нашата врата. Всеки играч е ценен, Петьо Занев е ценен, опитен, и знае как да предугади ситуациите, но за съжаление се контузи", коментира Дерменджиев. 

"Момчетата съжаляват, че не можaхме да удъжим победата, но те оценяват, че това, което исках от тях, до голяма степен го направиха. Всички точки, срещу който и да е противник, повишават самочувствието. Необходими са ни точки за имиджа на националния отбор. Това е едно начало на промяна, момчетата играха много задружно. Искам да се движим крачка по крачка. Не се знае с кои играчи за кой мач ще разполагам, времето е много динамично. При всички случаи ще има промени за гостуването на Уелс в неделя, но ще видя утре играчите как се чувстват", добави селекционерът на България.

Програма на нашата група в Лигата на нациите