ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев даде интервю за предаването „Арена Спорт“ по БНТ, където коментира трансфера на Ивайло Чочев, селекцията на отбора, мачовете със Сервет и очакванията за пролетния дял от шампионата.

"Чочев е много опитен играч и ние ще разчитаме на него. Със сигурност неговото идване ще повиши конкуренцията в хафловата ни линия", сподели Дермеджиев и допълни, че не се очакват изходящи трансфери при българския шампион.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

"Трансферът на Игор Тиаго в Брентфорд от Висшата лига няма толкова значение от финансова гледна точка за нас. Важен е имиджът, който си създава клубът, тъй като всички виждат как в рамките на седем месеца един футболист може да стигне от Лудогорец до Англия", каза бившият национален селекционер.

"Като резултат съм доволен от първия двубой срещу Сервет, защото все пак мачовете са два. Противникът с нищо не ни изненада и сме удовлетворени от равенството в Женева. Те имат повече изиграни срещи от нас от началото на годината и това може да им бъде от полза. Очаквам реваншът в Разград да бъде още по-труден, така че за мен шансовете остават 50:50", анализира 69-годишният наставник.

"Трябва да покажем шампионско лице срещу Черно море в понеделник. Лудогорец е свикнал да играе в сгъстен цикъл. Между 10 февруари и 3 март имаме да изиграем цели седем мача, които са много важни. За мен е добре да играем на три фронта, защото това означава, че сме в играта", завърши Георги Дерменджиев.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!