Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев призна, че няма никакъв напредък в за нов централен защитник поради една или друга причина, но търсенето ще продължи до намирането на най-верния футболист. Иначе специалистът остана доволен от победата срещу украинския Заря (2:1). Успехът е оказа трети пореден в контролите на тима от Разград.

"Нямаме напредък относно централния защитник. Гледаме много играчи, като едни, които харесваме, не искат да идват, други не ни харесват. Така ще бъде, докато намерим най-верния футболист", сподели Дерменджиев във връзка с трансферните планове на отбора.

"Определено надиграхме противника. Това бе по-силов отбор, разчитащ на по-дълги подавания. Вкараха ни гол след статично положение, при което не се ориентирахме добре. Тази победа е за самочувствие, тъй като е срещу третия в украинското първенство - един наистина сериозен отбор. Именно такива съперници искам да срещаме в контролите. Йордан Минев и Клаудиу Кешеру не взеха участие, но са здрави и срещу Стяуа ще играят. Минев имаше проблем срещу Фортуна, но реших да не рискувам с него, тъй като Заря играят много силов футбол, но вече е на разположение”, каза за срещата наставникът.

"На този етап нямам точна представа каква контузия получи Козмин Моци, но е нещо в гърба. Не е приятно в подготовката да се получават такива травми, тъй като дори само за два - три в този период да излезеш от строя, ти се нарушава подготовката. Доволен съм от малките Керчев и Марем, няма как да не бъда доволен от старанието, въпреки че тук футболът е различен. Играе се с много дълги топки, които са лесно разгадаеми, а при друг футбол може би ще им бъде трудно”, завърши треньорът.

  "А" група, сезон 2015/16 - програма, резултати и листа на голмайсторите "Б" група, сезон 2015/2016 - програма, резултати и класиране Купа на България - сезон 2015/2016 топка_1.jpg BALL.jpg SOC.jpg soccer_02_1__1.jpg